Trhané maso Kachní
Trhané kachní maso nebo také kachní rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin. Pro výrobu jsou zpracovávána pouze libová kachní stehna.
Trhané kachní maso nebo také kachní rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin. Pro výrobu jsou zpracovávána pouze libová kachní stehna.
Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.
Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.
Složení výrobku: min. 70 % kachního masa, vepřové sádlo, rozmarýn, sůl 1,5 % a pepř.
Hmotnost: 160 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trhaná masa |
---|---|
Záruka: | 18měsíců |
Hmotnost: | 160g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.