Trhané maso Králičí
Trhané králičí maso nebo také králičí rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin.
Trhané králičí maso nebo také králičí rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin.
Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.
Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.
Složení výrobku: min. 70 % králičího masa, vepřové sádlo, rozmarýn, sůl 1,5 %, pepř, saturejka, estragon.
Hmotnost: 160 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trhaná masa |
---|---|
Záruka: | 18měsíců |
Hmotnost: | 160g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.